,

Simplehuman Sensor wandspiegel hangend bedraad |Ø 20|

 • Bedraad
 • Vergroot 5 x  
 • Sensorgestuurde lichtfuntie
 • Uitschuifbaar 
 • SH 015798

Beknopte omschrijving 

De Simplehuman Sensor wandspiegel  is een praktische spiegel die je aan een muur kan monteren. Deze bedrade versie hoeft niet opgeladen te worden en dient aangesloten te worden aan netstroom. Hij is gemakkelijk te plaatsen en eenmaal gemonteerd heb je bij de bedrade versie geen omkijken naar het opladen van je spiegel. De spiegel vergroot 5 keer en in combinatie met (tru-lux) led verlichting rondom het spiegelglas zorgt dit voor optimaal beeld. De uitschuifbare draaiarm zorgt voor groots gebruiksgemak.

Pluspunten

Fantastisch licht rondom de spiegel, je ziet werkelijk alles en je komt nooit (meer) voor verassingen te staan.
Het zogeheten ‘tru-lux’ verlichtingssysteem is met 600 lux meer dan twee keer zo helder als andere spiegels.
De slimme sensor zorgt ervoor dat het licht automatisch aangaat als je dichtbij de spiegel komt. Tijdens gebruik worden de sensoren gevoeliger zodat het licht niet plotseling uit kan gaan. Als je klaar bent, gaat het licht automatisch uit.
De spiegel vergroot zodat je hele gezicht in detail te zien is (vergroot 5 keer)
De spiegel is maximaal verstelbaar door de uitschuifbare draaiarm en kantelbare scharnieren. Zo heb je altijd goed beeld, ongeacht welke positie.
Gemakkelijk te monteren. Onze servicemonteurs kunnen je helpen met de montage en het (eventueel) wegwerken van het draad.
De spiegel is prachtig en kwalitatief hoogstaand. Een ideale spiegel voor in de badkamer bijvoorbeeld.

Minpunten

Met de bedrade versie zal je het draad zien, maar de keerzijde is dat je geen hem nooit hoeft op te laden. Plus als de draad mooi weggewerkt is, valt het niet op.

288 voor 2 item(s)


De Simplehuman Sensor wandspiegel  is een praktische spiegel die je aan een muur kan monteren. Deze bedrade versie hoeft niet opgeladen te worden en dient aangesloten te worden aan netstroom. Hij is gemakkelijk te plaatsen en eenmaal gemonteerd heb je bij de bedrade versie geen omkijken naar het opladen van je spiegel. De spiegel vergroot 5 keer en in combinatie met (tru-lux) led verlichting rondom het spiegelglas zorgt dit voor optimaal beeld. De uitschuifbare draaiarm zorgt voor groots gebruiksgemak. De spiegel is soepel en moeiteloos te verstellen. Het licht gaat automatisch aan als je dichtbij de spiegel komt en gaat automatisch weer uit als je klaar bent. Het licht rondom en de nauwkeurige kromming in de spiegel zorgen voor een beeld zonder vervorming, zelfs aan de randen. Door het volle kleurenspectrum kun je alle details goed zien. Als je er bij dit licht goed uitziet, zie je er in elke omgeving perfect uit! 

Opmerkelijk detail

De sensor spiegel is niet te vergelijken met een andere spiegel: als je het  eenmaal hebt gezien, wil je niet anders. Plus, de ledverlichting is na 40.000 uur nog als nieuw. Als je de spiegel iedere dag ongeveer een uur zou gebruiken, gaat de verlichting meer dan 100 jaar mee. Moet genoeg zijn toch?

Door Eviot aanbevolen omdat:

het een praktisch formaat is voor in iedere badkamer. Aangezien je de spiegel monteert aan de muur, zal je hem niet snel verplaatsen. Daardoor is de bedraade versie op lange termijn erg handig, mits het draad mooi weggewerkt is. Dan heb je geen omkijken meer naar het opladen om de 5 weken. Ben je zelf niet zo handig daarmee? Vraag het je vriendelijke buurman en anders komt een van onze servicemonteurs graag bij je langs!

In de verpakking:

 • Sensor wandspiegel bedraad
 • 230V aansluitkabel
 • Handleiding
Artikelnummer: 838810015798 Categorieën: ,

Technische specificaties

Merk Simplehuman
Fabrikantcode 0838810015798
Serie Simplehuman sensor mirror
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zilver
Materiaal RVS
Functies
 • Spiegel met sensor
 • Spiegel met uitschuifbare draaiarm
 • Vergroot 5 x (keer)
 • Bedraad
Protocol & Frequentie N.v.t.
Domoticplatform Niet compatibel
App bediening Nee, niet aanstuurbaar
IFTTT mogelijkheden Nee
Licht Tru-lux verlichtingssysteem met 600 lux. Kleurweergave index (CRI) van 90
Voeding 100-240V bedraad met stekker
Afmetingen & gewicht Lengte: 28 cm tot 34,2 cm (in de lengte verstelbaar; naar je toe en van je af)  + 7,8 cm (dikte ingevouwen)
Breedte: 34,2 cm tot 40,6 cm (in de breedte verstelbaar)
Diameterspiegel: 20 cm
Hoogte: 23 (voorkant spiegel)
Gewicht: 1200 gr.*Wij begrijpen dat de boven genoemde afmetingen geen duidelijk beeld geven. Om die reden hebben wij tussen de productafbeeldingen een foto toegevoegd die verduidelijking geeft over de afmetingen van de spiegel.

 

Gebaseerd op 0 reviews

0.0 Gemiddelde
0
0
0
0
0

Plaats de eerste review over “Simplehuman Sensor wandspiegel hangend bedraad |Ø 20|”

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Andere suggesties…

10 1
beoordelingen