-32%
,

Simplehuman Sensor Spiegel Large Sephora |Ø 20|

 • Meest heldere licht denkbaar
 • Vergroot 5 x  
 • Sensorgestuurde lichtfuntie
 • Oplaadbaar 
 • Kantelfunctie & uitschuifbaar 
 • BT 1080

Beknopte omschrijving 

De Simplehuman Sensor spiegel Sephora heeft het beste licht denkbaar met de sensor gestuurde Tru-Lux lichtbaan rondom het spiegelglas. Het licht rondom en de nauwkeurige kromming in de spiegel zorgen voor een beeld zonder vervorming, zelfs aan de randen. Door het volle kleurenspectrum kun je alle details goed zien. Als je er bij dit licht goed uitziet, zie je er in elke omgeving perfect uit. De spiegel is in hoogte verstelbaar en het spiegelglas kan gekanteld worden. Zo kan die precies afgemeten worden op jouw ideale positie. 

Pluspunten

Fantastisch licht rondom de spiegel, je ziet werkelijk alles en je komt nooit (meer) voor verassingen te staan.
Het zogeheten ‘tru-lux’ verlichtingssysteem is met 600 lux meer dan twee keer zo helder als andere spiegels.
De slimme sensor zorgt ervoor dat het licht automatisch aangaat als je dichtbij de spiegel komt. Tijdens gebruik worden de sensoren gevoeliger zodat het licht niet plotseling uit kan gaan. Als je klaar bent, gaat het licht automatisch uit.
De spiegel vergroot zodat je hele gezicht in detail te zien is (vergroot 5 keer)
De Sensor spiegel is maximaal verstelbaar. In de hoogte, in de rondte en hij kan helemaal naar achteren kantelen zodat je altijd een goed beeld hebt, ongeacht welke positie.
Hij is oplaadbaar en kan met één keer opladen circa 5 weken gebruikt worden. Daardoor geen rommelige snoeren die in de weg zitten, ideaal! 

Minpunten

Bij veelvuldig gebruik per dag houdt de vol opgeladen batterij het net geen 5 weken vol.

288 voor 2 item(s)


De Simplehuman Sensor spiegel Large is een make-up spiegel van ongekende klasse. De spiegel vergroot 5 keer en in combinatie met (tru-lux) led verlichting rondom het spiegelglas zorgt dit voor optimaal beeld. De large versie is een spiegel van formaat die iedere ruimte een luxe uitstraling geeft. Het licht gaat automatisch aan als je dichtbij de spiegel komt en gaat automatisch weer uit als je klaar bent. Het licht rondom en de nauwkeurige kromming in de spiegel zorgen voor een beeld zonder vervorming, zelfs aan de randen. Door het volle kleurenspectrum kun je alle details goed zien. Als je er bij dit licht goed uitziet, zie je er in elke omgeving perfect uit!

Opmerkelijk detail

De sensor spiegel is niet te vergelijken met een andere spiegel, als je het  eenmaal hebt gezien, wil je niet anders. Plus, de ledverlichting is na 40.000 uur nog als nieuw. Als je de spiegel iedere dag ongeveer een uur zou gebruiken, gaat de verlichting meer dan 100 jaar mee. Moet genoeg zijn toch?

Door Eviot aanbevolen omdat:

het een fantastisch product is, dat eigenlijk iedere vrouw zou moeten hebben! Wij van Eviot zijn nog nooit zo enthousiast geweest over een spiegel. Plus deze spiegel is in de hoogte verstelbaar, ideaal om de spiegel exact op jouw goede hoogte in te stellen! De enige staande spiegel in de Simplehuman sensor serie die dit heeft, de rest heeft enkel een kantelfunctie en twee verschillende hoogtes.

In de verpakking:

 • Sensor spiegel Large Sephora
 • USB (oplaad)kabel & adapter
 • Handleiding
Artikelnummer: 838810015774 Categorieën: ,

Technische specificaties

Merk Simplehuman
Fabrikantcode VB 015774
Serie Simplehuman sensor mirror
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zilver
Materiaal RVS
Functies
 • Spiegel met sensor
 • Vergroot 5 x (keer)
 • Oplaadbaar
 • Uitschuifbaar & kantelbaar
Protocol & Frequentie N.v.t.
Domoticaplatform Niet compatibel
App bediening Nee, niet aanstuurbaar
IFTTT mogelijkheden Nee
Licht Tru-lux verlichtingssysteem met 600 lux. Kleurweergave index (CRI) van 90
Voeding Batterij (oplaadbaar via bijgeleverde kabel; usb)
Afmetingen & gewicht Lengte: 12 cm (zijkant onderkantvoet)
Breedte: 23 cm (voorkant)
Diameterspiegel: 20 cm
Hoogte: 38,4 cm tot 46 cm (in hoogte verstelbaar)
Gewicht: 1400 gr.* Wij begrijpen dat de boven genoemde afmetingen geen duidelijk beeld geven. Om die reden hebben wij tussen de productafbeeldingen een foto toegevoegd die verduidelijking geeft over de afmetingen van de spiegel.

 

Gebaseerd op 0 reviews

0.0 gemiddelde
0
0
0
0
0

Plaats de eerste review over “Simplehuman Sensor Spiegel Large Sephora |Ø 20|”

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Andere suggesties…

9.7 10 1
3 beoordelingen