-20%
,

Simplehuman Sensor Breedbeeld Spiegel Pro App |Ø 65|

 • App functie
 • Reproduceer licht van je omgeving
 • Standaard lichtsetting (restaurant, club etc.)
 • Vergroot 1 x  
 • Sensorgestuurde lichtfuntie
 • Oplaadbaar 
 • ST 3014

Beknopte omschrijving 

De Simplehuman Sensor Breedbeeld is de grootste sensor spiegel uit de Simplehuman serie. Naast de haarscherpe (tru-lux) led verlichting in het spiegelglas die de andere Simplehuman spiegels in deze serie ook hebben, is de Pro series net even geavanceerder. Sluit je spiegel aan op het wifi netwerk en door gebruik van de app kan je de verlichting van je omgeving in de spiegel nabootsen. Maak een foto van jezelf of je omgeving via de app en de spiegel kan het licht vanuit de foto exact nabootsen. Tot wel 50.000 kleurvariaties zijn mogelijk. Ideaal voor als je gaat stappen of die belangrijke presentatie moet houden en je jezelf op je mooist wil maken in dat licht. Door het grote formaat zie je jezelf in één geheel en door het design is het dé eye-catcher in iedere ruimte. 

Pluspunten

Boots het licht na van je omgeving via de app. Van restaurantlicht, tot club en helder buitenlicht overdag, alle soorten licht kunnen via de app nagebootst worden in de spiegel.
Leg het licht vast van je omgeving via de app. De spiegel kan dit licht vervolgens exact nabootsen.
De slimme sensor zorgt ervoor dat het licht automatisch aangaat als je dichtbij de spiegel komt. Tijdens gebruik worden de sensoren gevoeliger zodat het licht niet plotseling uit kan gaan. Als je klaar bent, gaat het licht automatisch uit.
Het zogeheten ‘tru-lux’ verlichtingssysteem is met 600 lux meer dan twee keer zo helder als andere spiegels.
De spiegel vergroot 1 x, bekijk in één keer je gehele gezicht in uitzonderlijk detail.
Hij is oplaadbaar en kan met één keer opladen circa 3 weken gebruikt worden. Daardoor geen rommelige snoeren die in de weg zitten, ideaal!
Hij kan samenwerken met de Nest indoor en outdoor Cam; elke lichtconditie die jouw Nest Cam detecteert, kan worden nagebootst in de spiegel.
Door de app functie opent er een nieuwe wereld voor je, ga altijd goed voorbereid de deur uit.

Minpunten

Door het grootse formaat valt de spiegel altijd op in een ruimte, maar door het prachtige design is dat eigenlijk niet zo erg.

518 voor 2 item(s)


De Simplehuman Sensor Breedbeeld is de grootste sensor spiegel uit de Simplehuman serie. Met zijn grootse formaat het topstuk van de reeks. Naast de haarscherpe (tru-lux) led verlichting die de andere Simple Human spiegels in deze serie ook hebben, is deze net even geavanceerder. Sluit je spiegel aan op het wifinetwerk en door het gebruik van de app kan je de verlichting van je omgeving in de spiegel nabootsen. Tot wel 50.000 kleurvariaties zijn mogelijk. Maak via de app een foto van jezelf of je omgeving en de spiegel kan het licht in de foto exact nabootsen. Ideaal voor als je gaat stappen of die belangrijke presentatie moet houden en je jezelf op je mooist wil maken in dat licht. Daarnaast zijn er ook tal van standaard lichtinstellingen; van restaurant en club -licht tot de sportschool.
De spiegel vergroot 1 keer en daarmee zie je alles. Het licht gaat automatisch aan als je dichtbij de spiegel komt en gaat automatisch weer uit als je klaar bent. Gebruik je tijd op efficiënte wijze met de soft-alarm functie van de spiegel; het laat de lichten knipperen zodat je op tijdsschema blijft. Door het brede kijkgedeelte en de uitklapbare zijpanelen gecombineerd met het licht, heb je vanuit iedere hoek een geweldig beeld. Door het volle kleurenspectrum en de app kun je alle details goed zien. Jij bent goed voorbereid op elke situatie in elk licht via de app!

Opmerkelijk detail

Via de app pas jij het licht aan naar jouw gewenste omgeving. Zie je jezelf al in het licht van waar je naar toe gaat. Van restaurantlicht, tot de sportschool. Leg het licht vast van je favoriete plaatsen via de app. De spiegel bootst exact hetzelfde licht na zoals jij die hebt vastgelegd. Bekijk voortaan dus hoe je eruit wil zien op kantoor, in de sportschool of in je favoriete café.  Geen giswerk, zo kom je nooit (meer) voor verassingen te staan.

Door Eviot aanbevolen omdat:

dit het beste is wat er wordt aangeboden. Zie er altijd goed uit met deze prachtige innovatieve spiegel.

In de verpakking:

 • Sensor spiegel Breedbeeld Pro App
 • USB (oplaad)kabel & adapter
 • Handleiding
Artikelnummer: 838810018058 Categorieën: ,

Technische specificaties

Merk Simplehuman
Fabrikantcode ST3008
Serie Simplehuman sensor mirror
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zilver
Materiaal RVS
Functies
 • Spiegel met sensor
 • Spiegel met wifi en app om iedere omgeving (qua licht) na te bootsen.
 • Soft-alarm functie; Gebruik je tijd efficiënt en laat de lichten knipperen zodat je op schema blijft.
 • Vergroot 1 x (keer) 
 • Oplaadbaar
Protocol Zigbee & Weave (Nest)
IFTTT mogelijkheden Ja
Domoticaplatform Works With Nest
App bediening Simplehuman App, direct aanstuurbaar
Verbindings-
vereisten
 • Wifi-verbinding met internettoegang
 • Mobiel of tablet met iOS 8 of hoger, of Android 4.1 of hoger
Draadloze verbindingen
 • Werkende wifi-verbinding: 802.11 b/g/n bij 2,4 GHz
 • Bluetooth
Licht Tru-lux verlichtingssysteem met 600 lux. Kleurweergave index (CRI) van 90
Voeding Batterij (oplaadbaar via bijgeleverde kabel; usb)
Afmetingen & gewicht Lengte: 18 cm (zijkant onderkantvoet)
Breedte: 51,5 cm (voorkant)
Diameterspiegel: 64,82 cm
Hoogte:  40,8
Gewicht: 3600 gr.
*Wij begrijpen dat de boven genoemde afmetingen geen duidelijk beeld geven. Om die reden hebben wij tussen de productafbeeldingen een foto toegevoegd die verduidelijking geeft over de afmetingen van de spiegel.

 

Gebaseerd op 0 reviews

0.0 Gemiddelde
0
0
0
0
0

Plaats de eerste review over “Simplehuman Sensor Breedbeeld Spiegel Pro App |Ø 65|”

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Andere suggesties…

0 10 1
0 beoordelingen