, ,

Philips Hue Dimming Switch (dimmer-schakelaar)

  • Fysieke schakelaar naast de app
  • Aan/uit en dimfunctie
  • Is draadloos
  • Incl. wandplaatje (magnetisch)

Beknopte omschrijving

De Philips Hue Dimming Switch is een handige toevoeging aan je Hue verlichting. Zo beschik je ook over een fysieke schakelaar en ben je niet alleen afhankelijk van je mobiele telefoon om via de app je verlichting te besturen. Plaats het bijgeleverde wandplaatje op de plek waar normaal je schakelaar zou hangen en haal de Dimming Switch van het wandplaatje (magnetisch) en je hebt een handige afstandbediening. Wat ons betreft de essentiële toevoeging aan je Hue serie om snel en vertrouwd je verlichting te kunnen bedienen. 

Pluspunten

Sluit (Hue) lampen aan op de Philips Hue dimmer en plaats het wandplaatje waar je normale lichtschakelaar ook zou zitten. Haal de dimmer van het plaatje en bedien je verlichting vanuit waar dan ook in huis.
Er wordt een plakstrip bijgeleverd zodat je het wandplaatje niet persé vast hoeft te schroeven, ideaal voor de deur(post) bijvoorbeeld. Schroeven worden er overigens wel bijgeleverd.
Er kunnen maximaal 10 (Hue) lampen aangesloten worden aan de dimmer, zonder Bridge. Met Bridge maximaal 50.
De dimmer is ideaal als je niet volledig afhankelijk wil zijn van de bediening van je verlichting via je smartphone of tablet (in combinatie met de Bridge).

Minpunten

Met alleen de dimmer kunnen er maximaal 10 (Hue) lampen aangesloten/aangestuurd worden. Wil je meer lampen en/of andere Hue accessoires aansluiten, dan zal je ook een Philips Bridge moeten aanschaffen.
Er kan slecht één groep (lampen) bediend worden met de dimmer.
Met alleen de dimmer kan je niet je lampen via de app aansturen. Hiervoor heb je dan ook de Bridge nodig.

86,90 voor 2 item(s)

De Philips HUE serie is een prachtige productreeks waardoor een ieder meester is over het licht in huis. De Philips Hue dimming switch is een praktisch product voor iedereen die (ook) een fysieke schakelaar/afstandsbediening wil hebben, in plaats van enkel de bediening met de app (via de Hue bridge). Monteer het bijgeleverde wandplaatje op een praktische plek en je hebt een traditionele schakelaar. Haal de dim switch van het wandplaatje (magnetisch) af en je hebt een handige afstandsbediening.
Voor het gebruik van de Philips Hue dimmer heb je geen bridge nodig. Op één dimmer kunnen maximaal 10 (Hue) lampen aangesloten worden. Heb/wil je wel een Philips bridge, dan kunnen er maximaal 63 (Hue) lampen bediend worden.

Opmerkelijk detail

Met alleen de dimmer kan je je verlichting rechtstreeks bedienen en niet via de app. Je hebt een bridge nodig om ook je verlichting via de app aan te kunnen sturen. Wij raden dan ook aan de bridge aan te schaffen zodat je altijd kan kiezen; aansturen via de app of je dimmer. Ideaal! Plus, als je een Bridge hebt dan kan je namelijk meer, je kan de dim switch (middel de Hue app) programmeren zoals je maar wilt, voor alle of enkele lampen (max 63 momenteel).

Door Eviot aanbevolen omdat:

het een makkelijk product is om even snel je (Hue) lampen aan te doen zonder eerst je smartphone te pakken, deze te ontgrendelen en dan je verlichting aan te doen. Zeker ’s morgens kan dat wel eens irritant zijn. Daarom is de dimmer een zeer praktische aanrader naast de Bridge!

In de verpakking:

  • 1 Hue Dimming Switch
  • Batterij
  • Handleiding
Artikelnummer: 8718696743157 Categorieën: , ,

Technische specificaties

Merk Philips
Fabrikantcode 871869674315700
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gebruik Binnenshuis
Kleur Wit
Functies
  • Schakel verlichting aan/uit
  • Dim je verlichting
Protocol & Frequentie Zigbee
App bediening Ja, indirect aanstuurbaar via Philips Hue bridge
IFTTT mogelijkheden Nee
Compatibiliteit Met Philips Hue
Stroomvoorziening Batterij
Afmetingen Breedte: 3,3 cm
Hoogte: 9,2 cm
Diepte:  1,1 cm
Helpende hand Wil je graag hulp bij de installatie? Maak dan gebruik van onze service monteurs die bij jou thuis alles installeren, uitleggen en synchroniseren! Ze vertrekken pas totdat alles werkt en jij het snapt.

De installatieservice van Eviot, wel zo makkelijk!

Gebaseerd op 0 reviews

0.0 Gemiddelde
0
0
0
0
0

Plaats de eerste review over “Philips Hue Dimming Switch (dimmer-schakelaar)”

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Andere suggesties…