Complete installatie €89,- all-in

(1 klantbeoordeling)
  • Professioneel 
  • All-in tarief
  • Installeren, monteren & synchroniseren
  • Producten met een relatief langere installatieduur
  • Instellingen naar jouw wensen

Beknopte omschrijving

Laat je ontzorgen en kies voor onze installatieservice aan huis. Je slimme product wordt professioneel geïnstalleerd en compleet naar jouw wensen ingesteld. Montage, bekabeling en het downloaden van de bijbehorende app(s), alles zit er bij in! Na installatie en synchronisatie wordt de werking uitgelegd en wordt je stap voor stap meegenomen in de werking van het product en worden instellingen aangepast aan jouw wensen. 

Zo kan je dus direct genieten en gebruik maken van jouw slimme product(en) en heb je nergens meer omkijken naar. Heb je naderhand nog vragen dan is jouw installateur altijd bereikbaar en in de buurt.

Wil je graag je product(en) geinstalleerd hebben? Dan verzoeken wij je vriendelijk middels het contactformulier je installatieverzoek in te dienen voor een vrijblijvende offerte.

Let op: De installatievoucher is alleen via het offerte aanvraagformulier te verkrijgen. 

Pluspunten

Professionele montage en installatie.
Vakkundige uitleg en begeleiding van de werking van het product.
Bijbehorende app(‘s) worden gedownload, gesynchroniseerd en samen met jou wordt alles ingesteld.
Je kan direct aan de slag met je slimme product(en) en je kan de monteur naderhand nog bellen of mailen als je nog vragen hebt.
Iedere installateur heeft een regio waar hij verantwoordelijk voor is. Zo heb jij je vaste installateur en aanspreekpunt

Minpunten

Onze installateurs lusten graag een koekje bij de koffie. 

Wat kan je verwachten?

 


1. De installateur komt op de afgesproken dag en tijdstip.

Onze klantenservice neemt contact met jou op om de afspraak in te plannen. In overleg neemt onze installateur jouw producten mee of jij hebt ze al ontvangen. Jij bepaalt. 2. Bij binnenkomst gaat de installateur direct bij je aan de slag.

Onze klantenservice kan aan je vragen om je huidige situatie te beschrijven zodat onze installateur goed voorbereid bij jou aan  de slag kan gaan. Het kan namelijk voorkomen dat jouw (thuis)situatie op voorhand vraagt om verplaatsingen/verleggen van kabels bijvoorbeeld. Op het moment dat hier extra* materiaal voor nodig is, zal dit in overleg met jou bepaalt worden zodat je weet waar je aan toe bent.3. Na montage en installatie wordt alles naar jouw wens ingesteld.

Alle producteninstellingen worden samen met jou doorlopen en ingesteld zoals jij het wilt. Daarbij wordt je ook je wifi gecheckt zodat het goed werkt.


4. Heb je naderhand nog vragen of kom je er niet uit?

Dan kan je jouw installateur nog even bellen. Gezien hij jouw installatie heeft verricht weet hij als geen ander jou goed van dienst te kunnen zijn. Uiteraard kan je onze klantenservice altijd contacten. Wij helpen je graag.


 

*Het kan voorkomen dat jouw (thuis)situatie vraagt om verplaatsingen/verleggen van kabels bijvoorbeeld. Op het moment dat hier extra materiaal voor nodig is, zal dit met jou overlegd worden. Dit materiaal kan op voorhand of achteraf nog in rekening worden gebracht. Dit zal altijd met jou gecommuniceerd worden zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

Categorie:

Alle specificaties en aandachtspunten 

Prijs € 89,- All in
Installatieduur Maximaal één uur
Garantie 1 jaar op de installatie
Voor welke producten geldt dit tarief? Per product op onze site zie je welk installatietarief geldt. Staat het er niet bij, of heb je een product elders gekocht? Neem dan contact op met onze klantenservice om te kijken welk tarief geldt.

Dit tarief is geldig voor een installatie van één product. Dit tarief geldt voor een conventionele installatiesituatie met een hogere installatiecomplexiteit. 

Dit tarief is uitgesloten voor producten waarvoor loodgieterswerkzaamheden nodig zijn. Dit wordt apart geoffreerd. Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte op maat.

Overige voorwaarden Klik hier voor meer informatie
Addertjes onder het gras Nee, die zijn er niet. Wij zijn transparant en willen onze diensten zo toegankelijk en helder mogelijk aanbieden. 

Gebaseerd op 1 beoordeling

5.0 Gemiddeld
1
0
0
0
0

Recentie toevoegen

  1. Rik

    Super service! Aanrader

    Rik