Welke mogelijkheden heb ik om te betalen?

Bij Eviot kun je veilig online betalen met iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, PayPal, Klarna Pay Later (achteraf betalen), Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking en middels een bankoverschrijving.

Hoelang na mijn betaling wordt mijn bestelling bezorgd?

iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Klarna Pay later en PayPal

Bestellingen die zijn betaald met iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Klarna Pay later en PayPal worden direct verwerkt, je bestelling wordt dus ook direct klaargemaakt voor verzending.

Bankoverschrijving

Kies je voor bankoverschrijving, dan wordt je bestelling uitgeleverd zodra je overschrijving is ontvangen. Als je hebt gekozen voor de betaalwijze bankoverschrijving, ontvang je duidelijke instructies over hoe je de bankoverschrijving kunt uitvoeren. Correct ontvangen bankoverschrijvingen worden automatisch geregistreerd, zodat je order na ontvangst van de betaling direct klaargemaakt wordt voor verzending.

Rembours (betalen aan de deur)

Deze dienst wordt bij Eviot niet standaard aangeboden. Wil je hier echter wel gebruik van maken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt er bij leveringen binnen Nederland voor kiezen om onder rembours te betalen. Je betaalt dan contant gepast aan de DHL/DPD postbode bij ontvangst van je bestelling. Voor betalingen onder rembours worden kosten in rekening gebracht. De exacte kosten zullen nader bepaald worden op het moment dat hier opdracht voor is gegeven. Mocht blijken dat deze betalingsdienst vaker gevraagd wordt, dan zullen wij deze standaard gaan opnemen in onze betaalopties.

Heeft Eviot mijn betaling ontvangen?

iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Klarna Pay later* en PayPal

Als je betaalt met iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro of PayPal wordt je bestelling direct klaargemaakt voor verzending. Bij betaling op deze manier lees je direct dat de aankoop is geslaagd. Je betaling is direct binnen.
*Klarna Pay later, geeft je de mogelijkheid achteraf te betalen, maar je bestelling wordt wel direct klaargemaakt voor verzending en verzonden.

Bankoverschrijving

Als je wilt betalen middels een bankoverschrijving, dan kies je voor die mogelijkheid op onze betaalpagina. Je krijgt daar duidelijke instructies. Deze ontvang je ook per e-mail. Je kunt de betaling volgens die instructies dan eenvoudig verrichten via je bank. Wanneer het bedrag is bijgeschreven op onze rekening wordt je bestelling direct klaargemaakt voor verzending. Op dat moment ontvang je daarvan een bevestiging per e-mail.

Hoe weet ik zeker dat ik bij jullie veilig online kan betalen?

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Eviot heeft er daarom voor gekozen om pagina’s waar je je gegevens bij ons achterlaat te beveiligen door gebruik te maken van een van de veiligste encryptie-protocollen, de Secure Sockets Layer (SSL slot). Je gegevens worden dankzij dit protocol via een versleutelde verbinding verzonden. Je kunt het eenvoudig herkennen aan het slotje linksboven in de URL-balk. Tijdens het uitvoeren van je betaling word je tevens doorgeleid naar beveiligde pagina’s.