• 0

Service aan huis

Wij komen bij je thuis! 

Wij komen bij je thuis! 

De servicemonteurs van Eviot komen bij je thuis. Wij gaan graag verder om te zorgen voor extra productbeleving en service voor jou.

De servicemonteur regelt alles wat betreft plaatsing, installatie en synchronisatie. App’s worden gedownload op je apparaten en gekoppeld aan je gekochte product(en). Onder het genot van een kopje koffie wordt (laagdrempelige) uitleg gegeven hoe het apparaat werkt en hoe jij het kan bedienen. Dat allemaal binnen een klein uurtje.

Dit noemen wij de Installatie, uitleg en synchronisatie -service van Eviot. Anders moet je naar een winkel toe voor uitleg over je product, bij Eviot komen we bij je thuis. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over plaatsing/montage en kan je er direct mee aan de slag nadat alles gekoppeld is. Het product en de functies worden naar jouw wensen aangepast en geïnstalleerd. Zo ben je in één keer klaar en kan je optimaal genieten van je aanko(o)p(en).

Voor slechts € 49,99
De servicemonteur gaat pas weg totdat alles geïnstalleerd is en jij het snapt!

Jij als klant volledig ontzien; productbeleving en service op de Eviot manier.

Neem contact op met de klantenservice door een mail te sturen naar klantenservice@eviot.nl om de servicemonteur in te plannen!


Voor slechts € 49,99
De servicemonteur gaat pas weg totdat alles geïnstalleerd is en jij het snapt!

De installatie, uitleg & synchronisatie service is tijdelijk niet leverbaar.

Vanaf oktober staan onze installateurs weer voor je klaar.

Sluit menu